Ανεύρεση Επαγγελματία Ρεφλεξολόγου
Καλώς ήρθατε στη σελίδα επικοινωνίας με τα μέλη μας!
Welcome to the contact page with our members!


Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Σωματείο μας για την ανεύρεση επαγγελματία ρεφλεξολόγου. Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και θα λάβετε απάντηση από μας, σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, η οποία θα περιλαμβάνει τα στοιχεία όσων, από τα μέλη μας, ανταποκρίθηκαν και μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.
Πάντα στην διάθεσή σας!

 
* indicates required
Παρακαλώ επιλέξτε
Πληκτρολογήστε το όνομά σας/Enteryour first name.
Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας./Enter your last name.
Πληκτρολογήστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό)/Enter your contact number
Πληκτρολογήστε την προτίμηση του χώρου, όπου θα γίνει η συνεδρία ρεφλεξολογίας. Type your preferred place of the session.
Πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης όπου θέλετε να δεχτείτε ρεφλεξολογία
Πληκτρολογήστε, αν γνωρίζετε, το όνομα της περιοχής που βρίσκεστε ή που μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο του ρεφλεξολόγου.
Πληκτρολογήστε εδώ, τυχόν, επιπλέον πληροφορίες ή σχόλια που θέλετε να ξέρουμε.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων Ειδικών Επί των Αντανακλαστικών των Άνω και Κάτω Άκρων (Σ.Ε.Ρ.) θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να παρέχει ενημερώσεις και μάρκετινγκ. Ενημερώστε μας με τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε να επικοινωνούμε μαζί σας ♦Τhe Hellenic Association of Reflexologists (H.A.R.)will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us:

Email Marketing Powered by Mailchimp